Wonder Kalawa

Wonder Kalawa

Călătorind prin diferite biserici din diaspora românească, am întâlnit mulți frați și surori doritori să ajute lucrarea cu copiii orfani și subnutriți din Kachere, Malawi. Unul din acești frați din Austria a dorit să ajute un copil din Africa, așadar în zilele trecute l-am inclus pe copilul nr. 53 din lucrarea noastră, Wonder Kalawa.

Wonder (în traducere, “minune“) are 7 ani și este orfan. El este acum parte a programului din Kachere acolo unde, așa cum spuneam, dorim să ajungem la numărul de 100 de copii pe care îi ajutăm.

Costul pentru mâncarea unui copil este de doar 20 euro / lună, adică aproape 90 lei. Cu acești bani noi putem hrăni un copil orfan și subnutrit de două ori pe zi, pentru o lună întreagă. Meniul copiilor include mămăliga, mâncarea lor tradițională și de bază, orez, carne de pește, carne de pui, legume, ouă, lapte și multe altele.

Așa cum bine știți, pe lângă partea fizică a lucrurilor, acești copii sunt expuși și învățăturilor biblice, astfel încât fiecare dintre ei să audă și să înțeleagă cine este Dumnezeu, ce a făcut El pentru om și ce pot ei să facă să ajungă în cer.

Rugați-vă în continuare pentru Orfelinatul din Malawi!

Wonder Kalawa

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.