Situația suportului financiar

Situația suportului financiar

Dacă ne urmăriți blogul nostru în mod regulat atunci cu siguranță știți că, de când am venit în România, suntem într-o continuă stare de strângere de suport pentru ceea ce Dumnezeu va avea pentru noi de acum și până în 2018, atunci când noi preconizăm că vom putea reveni.

Da, plănuim să stăm în Malawi cel puțin până în anul 2018, asta înseamnă să revenim în țară la fiecare 4 ani.

Așa cum probabil știți, nu demult am ajuns la 100% suport financiar lunar de care noi credem că vom avea nevoie în tot acest timp. Din păcate, însă, nu vorbim de 100% “în mână”, ci de 100% promisiuni. Într-adevăr, procentul complet l-am făcut în urma promisiunilor pe care le-am primit, însă de multe ori distanța dintre vorbe și fapte este una greu de parcurs.

Slavă lui Dumnezeu că majoritatea suportului financiar lunar strâns vin în mod regulat, și pentru toți partenerii noștri de lucrare suntem mulțumitori Domnului, pentru fiecare frate, soră sau biserică, în mod individual. Ne rugăm pentru dumneavoastră ca Dumnezeu să vă binecuvânteze astfel încât și dumneavoastră să puteți să fiți în continuare o binecuvântare.

Pe această cale dorim să vă rugați să ajungem la nivelul propus, deoarece lucrarea din Malawi depinde de acest minim stabilit de noi.

Ideea este că această suma stabilită reprezintă acel 100% despre care tot vorbim. Este un 100% al nostru, însă oare este el 100% al lui Dumnezeu? Oare planurile noastre sunt și planurile Lui? Oare Dumnezeu nu poate să binecuvânteze mai mult decât știm noi să gândim sau cerem?

Chiar dacă, teoretic vorbind, am ajuns la 100%, noi rămânem cu o inimă deschisă la lucrarea lui Dumnezeu și la planul pe care El îl are. Dacă ajungem practic la acel nivel de sus, asta nu înseamnă că nu mai avem nevoie de rugăciuni sau de implicare în lucrarea din Malawi. Cine suntem noi să îL îngrădim pe Dumnezeu? Poate ați vrea dumneavoastră să fiți aceea de care Dumnezeu să se folosească pentru a aduce o minune în viețile noastre și în lucrarea la care Dumnezeu ne-a chemat.

Relativ vorbind, în România avem sute de lucrători la fiecare 1 lucrător în Malawi. Balanța nu este corectă iar urgența și nevoile sunt mari. În fiecare zi, sute de oameni mor fără Cristos atât în România cât și în Malawi. Diferența este că în România au unde să audă, au de unde să își cumpere Biblii, și avem lucrători care să le spună. În Malawi, pe de altă parte, lucrurile nu stau așa.

Vă invităm pe mai departe să fiți parte a lucrării din Malawi. Fie că ajutați familia, copiii orfani, o parte a lucrării sau lucrarea în general – implicarea dumneavoastră nu numai că este importantă și necesară, ea este vitală și urgentă.

Domnul să vă binecuvânteze!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.