Doi ani de misiune in Malawi!

Pana aici, Dumnezeu a fost cu noi!

Timpul zboara asa de repede; parca Octombrie 2008, luna de cand am inceput pregatirile pentru venirea in Malawi a fost abia ieri.

Cu multa bucurie ne aducem aminte de multele ore petrecute in masina fratelui Tom, in timp ce calatoream de la o biserica la alta pentru a spune fratilor si surorilor despre misiunea la care Dumnezeu ne-a chemat. Ne aducem aminte de frumoasa partasie avuta in toate bisericile in care am fost. Ne aducem aminte de frati si surori scumpe care s-au rugat atat de viu si cu putere pentru noi, pentru ca Dumnezeu sa ne aiba in grija Lui. Apoi, ne aducem aminte de ultima zi petrecuta in Romania, de cum ne-am facut bagajele in ultima seara, pana la miezul noptii. Ne aducem aminte de sentimentele care ne-au trecut, lasandu-i pe cei dragi in spate. Nu vom uita momentul in care am pasit in aeroport in Budapesta si ne-am luat la revedere de la familiile noastre. Dupa multe ore de zbor am ajuns in Kenya si tinem minte de prima impresie de a fi singurii oameni albi printre asa de multi africani. In Romania era rece, in Kenya era spre sfarsitul sezonului uscat, deci foarte cald.

Apoi am ajuns in Malawi, tinem minte cum am ramas gura-casca la bananieri, palmieri, case africane, copaci specifici africani (care nu stiu nici azi ce nume poarta) si animale.

Dumnezeu ne-a ajutat sa ne adaptam climei, culturii si vietii de aici. El ne-a dat o misiune si o lucrare. El ne-a dat oameni capabili care sa lucreze alaturi de noi in toate domeniile: cluburi de copii, inchisoare, tabere, biserici. El ne-a purtat de grija, astfel incat intotdeauna am avut tot ceea ce am avut nevoie. Slava Lui!

Doresc sa dedic acest scurt video Celui care ne-a adus aici, care ne-a purtat de grija si care ne binecuvanteaza – Domnul Dumnezeu. El merita toata gloria!

Dumneavoastra, cei care ati facut si faceti posibila sederea si lucrarea noastra de aici – Domnul Dumnezeu sa va rasplateasca potrivit cu harul Sau. Dorim sa stiti ca aveti o parte importanta in toata lucrarea din Malawi.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.