”Mulțumim frumos”

Am fost astăzi în Kachere și am avut un timp minunat împreună cu frații și surorile de acolo. Ne-am bucurat în special văzând că lucrarea merge înainte și clădirea bisericii se apropie cu pași siguri de finalizare.

Frații au dorit să mulțumească fraților și surorilor din România pentru rugăciuni și pentru suportul financiar care au făcut posibilă înălțarea acestei biserici. Ei vă mulțumesc pentru că vă pasă și pentru că susțineți misionarul care lucrează printre ei. Pentru aceasta, ei au dorit să spună ceva în limba română, așa că în filmulețul de mai jos ei spun ”Mulțumim Frumos”.

Și noi vă mulțumim frumos în Numele Domnului pentru că sunteți implicați într-un fel sau altul în lucrarea din Malawi. Dacă un suflet se întoarce la Dumnezeu, și dumneavoastră ați fost implicați; dacă o biserică este clădită, și dumneavoastră ați ajutat. Așadar, fie ca Bunul Dumnezeu să vă răsplătească.

”Mulțumim frumos”

”Mulțumim frumos”

”Mulțumim frumos”
Așa cum se vede, încă mai avem de lucru și pentru aceea vă rugăm să ne susțineți în continuare în rugăciunile dumneavoastră. Rugați-vă pentru vreme bună, pentru putere și pentru înțelepciune de sus.
Vă mulțumim pentru tot!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.