”Leac” pentru SIDA

SIDA este o boală incurabilă care, din păcate, este mult prea răspândită în Malawi. Păcatul și condițiile medicale de multe ori inadecvate facilitează răspândirea acestei boli care este foarte răspândită pe tot teritoriul Africii.

Într-un astfel de context sunt unii care încearcă să profite de pe urma naivității și a disperării celor care sunt afectați. Doctorii vrăjitori (sau doctorii naturiști cum suntem astăzi îndemnați să îi numim) folosesc fel de fel de lucruri pentru a pregăti diferite ”medicamente” care, conform spuselor lor, ar trata definitiv SIDA, iar unul dintre aceste anunțuri l-am fotografiat pentru a vi-l arăta:

”Leac” pentru SIDA
Cu toții știm că, din păcate, nu există încă un tratament care să vindece definitiv SIDA. Așa cum am spus, această boală face ravagii și în Malawi, unde Dumnezeu ne-a chemat să Îi fim misionari. 
Din cei aproximativ 15 milioane de oameni care alcătuiesc populația Malawi, cam 1 milion trăiesc cu SIDA. Conform unor statistici credibile, SIDA este principalul ucigaș printre cei adulți, lucru care face ca media de viață aici să fie de doar 45 de ani. 
În anul 2005, aproximativ 500.000 de femei aveau SIDA. Tot în același an, s-au născut 83.000 de copii deja infectați cu SIDA de la mamele lor. 
Cea mai bună metodă de a fi ferit de SIDA este de a asculta de poruncile lui Dumnezeu. El a fost Cel care a inventat căsătoria și Cel care ne poruncește să nu avem relații extra-conjugale. Curvia este păcat, și cei care refuză să asculte plătesc de cele mai multe ori și aici pe pământ și vor plăti și în veșnicie dacă nu se întorc la Dumnezeu.
Tot ceea ce noi putem să facem aici, ca și Ambasadori ai lui Dumnezeu, este să le propovăduim Cuvântul Adevărului, să îi învățăm orânduirile lui Dumnezeu și, bineînțeles, să le spunem despre Domnul Isus Cristos și că trebuie să fie mântuiți. 
Pe această cale, vă îndemnăm să vă rugați pentru Malawi, pentru oamenii printre care noi lucrăm ca să aibă urechi deschise, și apoi să vă rugați și pentru noi ca mesajul pe care îl aducem să fie unul clar, simplu de înțeles și binecuvântat de Dumnezeu.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Am uitat să specific că prețul este de 6000 Malawi Kwacha, echivalentul a 80 RON sau aproape 18 euro, și asta într-o țară în care salariile medii ajung la 130 – 200 RON și prețurile la magazine sunt la fel ca și în România la cele mai multe produse.

Comments are closed