Reparare mormânt Ovi Thawe

Mormânt Ovi Thawe
Mormânt Ovi Thawe

Astăzi am fost în satul Chikwowi, acolo unde băiatul traducătorului nostru a fost înmormântat acum 2 ani de zile. Împreună cu câteva rude ale familiei Thawe, am ajutat la repararea mormântului.

A fost o zi tristă pe data de 14 Iulie 2010 când Ovi Thawe, băiatul de doar câteva luni al familiei traducătorului nostru a decedat din viață în spitalul din Zomba. Ovi a suferit câteva zile de o infecție în gură care l-a împiedicat să poată mânca. Pe atunci Malawi trecea printr-o criză gravă, și spitalele nu aveau medicamentele necesare, și astfel Ovi nu a putut fi tratat deși boala lui nu a fost una periculoasă.

Stanley este un bărbat cu inimă pentru Dumnezeu și cu o inimă mare pentru lucrare. El este credincios lucrării din Malawi de peste 10 ani de zile deja, și a rămas tare chiar și prin aceste momente grele.

Mormântul băiețelului a fost unul simplu, doar din pământ, și ploaia l-a spălat și l-a nivelat. Stanley a cerut ajutorul pentru ca să poată face ceva frumos din ciment, ca și o amintire a celui drag plecat.

Mormânt Ovi Thawe
Oameni lucrând la mormânt

Mormânt Ovi Thawe
Fratele lui Stanley, scrijelind cu un cui în cimentul încă umed informațiile despre copil

Așa cum vedeți în poze, Ovi Thawe s-a născut pe 31 Septembrie 2009 și a plecat la Domnul pe 14 Iulie 2010, la vârsta de doar 10 luni.

Mormânt Ovi Thawe

Mormânt Ovi Thawe

Reparare mormânt Ovi Thawe

Bookmark the permalink.

Comments are closed.