Dorothy a fost ”adoptată”

După Isaac acum două zile, Dorothy a fost astăzi ”adoptată” de către o soră din România, ea fiind al 8-lea din cei 18 orfani pe care îi avem în Kachere și de care ne ocupăm.

Dorothy are 10 ani și este o fată foarte liniștită și cuminte. În cursul săptămânii care vine eu și Stanley o vom vizita atât pe ea, cât și pe toți ceilalți copii dacă Domnul ne ajută.

Vă rugăm pe această cale să continuați să vă rugați pentru acești copii, pentru lucrarea pe care o facem cu ei și pentru noi; dorința noastră este ca acești copii să fie mântuiți și, prin ei, întreaga comunitate să fie atinsă cu Evanghelia. Deși oamenii sunt în general deschiși pentru Evanghelie, păgânismul și tradițiile sunt adânc înrădăcinate în ei și astfel le este foarte greu ca să vrea să se lase schimbați. Investind în copii, noi defapt investim în adulții de mâine care vor fi oameni în a căror inimă a fost deja plantată sămânța Cuvântului lui Dumnezeu.

Cuvântul lui Dumnezeu este foarte clar: ”Învață pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbătrâni (sau pe măsură ce va îmbătrâni), nu se va abate de la ea” Proverbe 22:6

Dorothy a fost ”adoptată”

Bookmark the permalink.

Comments are closed.