Evoluția traficului

Evoluția traficului

Atunci când dumneavoastră intrați pe acest site, ”vizita” dumneavoastră se înregistrează iar la sfârșitul zilei, dacă vreau să știu, pot să aflu câte ”vizite” am avut în aceea zi, și care este interesul pentru informațiile de pe acest site.

Dacă țineți minte, în urmă cu puțină vreme am avut unele probleme și site-ul a fost indisponibil pentru aproape 1 săptămână, iar graficul de mai jos arată că între 12 și 15 Septembrie, am avut 0 vizite pe site.

Evoluția traficului
Dorința noastră este să continuăm să vă ținem la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața noastră aici în Malawi, preum și bineînțeles cu ceea ce se întâmplă în misiunea pe care o facem. Totuși, știrile valorează aproape 0 dacă nu este nimeni să le citească, iar noi vă mulțumim celor care ne vizitați zilnic, ba chiar de mai multe ori pe zi, chiar în ciuda programului încărcat pe care probabil îl aveți. 
Nu uitați să dați vorba mai departe, pentru că oamenii nu se pot ruga pentru ceea ce nu știu. Informația este extrem de necesară în această lucrare misionară la care dorim ca tot mai mulți frați și surori să fie implicați.
Rugați-vă pentru noi!

Rugați-vă pentru Malawi!

Evoluția traficului

Bookmark the permalink.

Comments are closed.