Studiu Biblic în Kachere

Studiu Biblic în Kachere

Nimic nu este mai frumos decât să vezi cum Dumnezeu lucrează și aranjează toate lucrurile la timpul lor, iar acum știm că a sosit timpul pentru a începe un Studiu Biblic cu bărbații bisericii din Kachere.

Astfel, începând cu Joia viitoare, în fiecare săptămână, cu voia Domnului, vom avea studiu biblic de la ora 10 dimineața. Da, știu că este cam devreme, însă aici în Malawi oamenii au de lucru la câmp și, de obicei, ei se trezesc foarte devreme, lucrează până când se încălzește, după care merg acasă și eventual continuă după masa, după ora 3-4. Nu dorim să avem nici un program cu ei imediat după prânz, vorba unei zicale din Bistrița, ”omul bun care muncește, după masă se-odihnește” 🙂 Nu numai atât, dar este dovedit că atenția omului este mult mai slăbită imediat după masă, din pricina digestiei care are loc.

Astfel, deci, în fiecare Joi de la ora 10:00, eu (Ovi), Stanley și frații din Kachere vom avea studiu biblic. Ca de fiecare dată, avem nevoie de rugăciunile dumneavoastră, pentru înțelepciune, călăuzire, claritate în prezentarea studiului precum și inimi și minți deschise din partea celor care ascultă. Studiul biblic va fi ținut de mine, Stanley va traduce, iar frații din Kachere vor avea oportunitatea să învețe.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Studiu Biblic în Kachere

Bookmark the permalink.

Comments are closed.