La Mulți Ani!!!

La Mulți Ani!!!

La sfârșit de 2012, vă dorim și noi, de aici din Africa Centrală, un An Nou fericit, plin de binecuvântări și bucurii. Fie ca Bunul Dumnezeu să vă răsplătească pe fiecare în parte pentru toată implicarea dumneavoastră în lucrarea din Malawi, fie ea prin rugăciuni sau financiară.

Anul peste care vom trece în doar câteva ore a fost unul în care Dumnezeu și-a arătat brațul Său puternic în viețile noastre. Am plecat din România fără suportul financiar minim de care știam că aveam nevoie, și am ajuns într-o situație în care toate prețurile s-au scumpit de două ori. Nu am crezut că vom face față, însă Dumnezeu nu doar că ne dat destul, ba și peste. Am învățat că încrederea în om este de multe ori sortită dezamăgirii, însă încrederea în Dumnezeu întotdeauna aduce binecuvântări și satisfacție.
Dumnezeu nu a îngăduit să ne încredem în unii pe care îi cunoșteam, ci ne-a dat frați și surori care ajută așa de mult misiunea, însă ei nu ne cunoasc, și nici noi pe ei. Dumnezeu lucrează în moduri pe care noi de multe ori nu le înțelegem.

La Mulți Ani!!!

Am văzut apoi cum Dumnezeu alege să folosească o mână de frați și surori pentru a duce lucrarea cu copiii orfani. Și această lucrare am început-o prin credință, cu mâncare împrumutată, destulă pentru doar 2 săptămâni. Fără nici o promisiune de la nimeni, însă 100% încredințat că e voia Domnului, am început programul cu copiii orfani, și iată că la sfârșitul anului acești copii nu doar că au mâncare de două ori pe zi, în fiecare zi, ba și haine noi, pături calde, papuci, jucării, dulciuri etc. Ce mare Dumnezeu avem!!!

Am trecut prin malarie la stadiu avansat, am trecut prin mușcături de scorpion, prin mușcături de paianjeni, prin infecții în sânge, prin atacuri din partea hoților, prin atacuri spirituale, și multe alte circumstanțe, însă prin toate Dumnezeu a fost cu noi, și astăzi, la sfârșit de an, îi dăm slavă Lui.

Pe planul lucrării, anul acesta am construit biserica din Kachere, am cumpărat terenul pentru lucrarea cu copiii orfani, am văzut zeci de copiii întorcându-se sincer la Domnul și am văzut frații din biserică crescând în harul și cunoștința Domnului Isus.

Cu siguranță că sunt mult mai multe binecuvântări de care îmi pot aduce aminte și pe care le-aș putea scrie aici, însă cel mai important lucru este că Dumnezeu a avut har pentru noi și ne-a purtat de grijă în fiecare zi.

Îi mulțumim, așadar, în primul rând Lui, Domnului, pentru tot ceea ce avem și suntem. Apoi, vă mulțumim la dumneavoastră, la fiecare în parte, pentru rugăciuni, suport financiar, mesaje, emailuri, telefoane și tot ceea ce ați făcut pentru noi și pentru lucrarea din Malawi. Domnul vă cunoaște și fie ca El să vă răsplătească conform harului Său nelimitat.

Vă mulțumim și vă dorim un AN NOU BINECUVÂNTAT!!!

La Mulți Ani!!!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

La Mulți Ani!!!

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Slava Domnului pentru minunile pe care le vedem in lucrarea dumneavoastra! Toate experientele prin care ati trecut dovedesc clar ca Dumnezeu lucreaza cu putere si astazi si ca nimic nu Il limiteaza decat nivelul credintei si dedicarii noastre.
    Multumim Lui Dumnezeu pentru dedicarea pe care o vedem in voi si suntem recunoscatori ca putem fi partasi la aceasta bucurie.

    Dumnezeu sa va binecuvanteze din plin si sa va poarte in continuare din biruinta in biruinta!

    Ne rugam in continuare pentru voi!

    La Multi Ani!

  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Comments are closed