Liniște pe blog…

Liniște pe blog...

În ultima săptămână nu prea am mai scris articole, iar acum vă dau și motivul. La sfârșitul anului, pe 20 Decembrie, am scris un articol referitor la musca tumbu africană și modul în care larvele ei atacă pielea vie a omului, unde își face cuibul. Atunci vă spuneam că eu nu am fost încă afectat, însă după doar câteva zile o mică pată albă cu un punct mai deschis la culoare în centru mi-a apărut pe unul dintre degetele de la mână.

Mi-am dat seama imediat că este același tip de larvă și că trebuie să o scot afară. Lita a încercat cu un ac să forțeze acest parazit afară, însă nu a reușit. În acest moment am crezut că poate a fost altceva și am așteptat ca totul să se vindece.

Astăzi se împlinește exact o săptămână de când tot vârful degetului este umflat și plin de puroi. Rana nu s-a mai vindecat niciodată, ba încă lucrurile s-au înrăutățit. Am încercat tot felul de lucruri și metode, însă nimic nu a funționat, iar astăzi într-un final m-am dus la o clinică, iar doctorul a curățat tot locul respectiv, a scos rana și pielea moartă și s-a asigurat că totul este curat. Mi-a spus că locul s-a infectat, probabil de la parazitul care a rămas mort în piele, iar acum infecția era dusă mai departe de bacterii.

Liniște pe blog...

Astăzi mă simt mai bine la deget și în sfârșit pot pune presiune pe el, așa cum scriu la tastele calculatorului.

Africa are paraziții și bacteriile specifice, iar sistemul nostru imunitar încă nu este pe deplin adaptat lor. Apa conține bacterii care ne pot face bolnavi, pământul este plin de microbi și bacterii care pot chiar provoca moartea, iar insectele și animalele sunt purtătoare sau transmit alte bacterii cu care nu suntem obișnuiți.

Toate sunt în mâna Domnului, și El are grijă de noi! Mulțumim pentru rugăciuni!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Liniște pe blog...

Bookmark the permalink.

Comments are closed.