Motiv Special de Rugăciune

Motiv Special de Rugăciune

De curând am deschis pagina cu Motive de Rugăciune pe acest blog, fără să știu că Dumnezeu îmi va da un motiv pentru care să mă rog și la care să vă îndemn și pe dumneavoastră să vă rugați.

În anul 2010 Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o minunată mașină de oraș, pentru că atunci cei care dețineau mașina de teren pe care o foloseam au vrut-o înapoi. Toyota Carina este o mașină venită din mâna lui Dumnezeu, cu un motor care funcționează impecabil, cu un consum de râvnit, și cu un comfort mult prea bun pentru noi. A fost și este binecuvântarea lui Dumnezeu pentru noi, însă ea nu ne este de prea mare folos în lucrarea pe care o avem în sate.

Așa cum probabil deja știți, lucrarea noastră este mai mult printre cei săraci și cu orfanii, iar ei locuiesc în locuri foarte greu accesibile cu mașina noastră mică.

Cu ajutorul Domnului, am reușit să punem deoparte $5,200 pentru achiziționarea unei mașini de teren 4×4. Mai avem nevoie de aproximativ $3,000 – 5,000 pentru a putea cumpăra una în condiție bună, de care apoi să ne putem folosi în lucrarea la care Domnul ne-a chemat.

Știm că Domnul are una pusă deoparte pentru noi, iar noi am dori ca să aduceți împreună cu noi această nevoie înaintea Domnului în rugăciune.

Drumul către bisericile în care suntem implicați este extrem de rău, și aproape inpracticabil în timpul sezonului ploios. Când mergem la biserică, nu putem să mergem toți: familia noastră și a traducătorului nostru, iar prin rotație unii stau acasă. Când suntem chemați la înmormântare, nu putem ajuta cu transportul, iar data trecută a trebuit să închiriez una în care să pot pune sicriul. Când construim ceva, nu putem duce cărămizi, ciment sau nisip, și suntem nevoiți sau să închiriem sau să cerem ajutorul la alții.

Lucrarea noastră are nevoie de o mașină de teren, și Dumnezeu va binecuvânta la timpul pregătit de El.

Motiv Special de Rugăciune
Mașina noastră actuală: Toyota Carina, benzină
Motiv Special de Rugăciune
Mașina pe care vrem să o achiziționăm: Nissan Hardbody, motorină

Motiv Special de Rugăciune

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Motiv Special de Rugăciune

Bookmark the permalink.

Comments are closed.