Dulciuri pentru orfani

Dulciuri pentru orfani

În fiecare săptămână, de obicei în zilele de Joi sau Vineri, mă duc în Kachere pentru a le duce mâncare copiilor orfani de care avem grijă acolo. Din când în când aleg să le duc și ceva mai ”special”, iar astăzi a fost una din acele zile.

Am ajuns pe la ora 10 dimineața, iar majoritatea copiilor erau la școală. Totuși, 4 dintre orfani erau acolo și, pe lângă ei, alți copiii cu care ei se jucau.
Copiii din sate se bucură enorm când primesc bomboane sau biscuiți. Părinții lor poate nu le cumpără niciodată, din pricina sărăciei precare, și singurul lucru ”dulce” pe care ei pot roade este trestia de zahăr care oricum acum nu se găsește încă.

Dulciuri pentru orfani

Dulciuri pentru orfani

Luna aceasta avem 8 luni de când am început să avem grijă de copiii aceștia. Cu suișuri și coborâșuri, cu binecuvântări și încercări, dar lucrarea a mers și merge înainte și Dumnezeu poartă de grijă!

Prin dărnicia fraților și surorilor și prin suportul lor financiar regulat, copiii aceștia au de mâncare 6 zile pe săptămână, câte două mese pe zi, și pentru toate Domnul merită să fie glorificat!

Dulciuri pentru orfani

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Dulciuri pentru orfani

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Domnul sa va binecuvanteze pe toti ! Ati adus un zambet pe fata acestor copii !

Comments are closed