La Biserica Baptistă ”Harul”

La Biserica Baptistă ”Harul”

Biserica Baptistă ”Harul” este o biserică aflată aici în orașul Zomba, începută de o familie de misionari americani în urmă cu mulți ani de zile. Mai târziu, un misionar din Zambia a preluat lucrarea, fratele Chisenga, însă el a plecat la Domnul în urmă cu doi ani de zile.

De atunci, biserica este păstorită de un tânăr, fratele Victor, care și-a dat seama că are nevoie de ajutor și  că biserica lui are nevoie de încurajare, și m-a rugat să îi vizitez cel puțin o dată pe lună.

Astăzi am fost acolo, și am avut un timp minunat împreună cu ei. Am predicat Cuvântul Domnului din Luca 9 și cred că Dumnezeu a lucrat în inimile fraților și a surorilor.

Biserica Baptistă ”Harul” este biserica unde Sangwani este membru. Așa cum probabil știți, Sangwani a fost parte din echipa noastră din 2009 până în 2011 când a înțeles că Domnul îl vrea să meargă la o școală biblică din Zambia. Sangwani este un tânăr minunat și cu mult talent în lucrarea cu copiii, iar de fiecare dată când este în vacanță, el vine și ne ajută în lucrare.

La Biserica Baptistă ”Harul”

La Biserica Baptistă ”Harul”

Rugați-vă pentru Biserica Baptistă ”Harul” din Zomba. Frații sunt puțini și sunt descurajați.
Rugați-vă pentru fratele Victor, păstorul, pentru înțelepciune și putere.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

La Biserica Baptistă ”Harul”

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Ne rugam ca Duhul Sfant sa mangaie inimile copiiilor de Dumnezeu din Zomba.

  2. Mulțumim!Cred că vom avea o legătură și o părtășie bună cu această biserică!

Comments are closed