Cristos a Înviat!!!

Cristos a Înviat!!!

Mâine, 31 martie, vom sărbători Sărbătoarea Învierii Domnului aici în Malawi, și vom fi împreună cu biserica baptistă ”Harul” din orașul nostru, Zomba.

Malawi sărbătorește Învierea Domnului conform calendarului catolic, însă știu că majoritatea creștinilor din România vor sărbători abia peste 5 săptămâni.

Sărbătoarea este un bun prilej de a ne aduce încă o dată aminte de tot ceea ce Domnul a făcut pentru noi, pentru Mântuirea noastră. Moartea Sa pe cruce a satisfăcut nevoia de justiție a Tatălui, iar păcătoșii nu mai trebuie acum să moară pentru păcatele lor. Isus a făcut deja lucrul acesta, purtând toate păcatele întregii lumi. ”Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe Singurul Său Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică”.

Cristos a Înviat!!!

Învierea nu are nimic de aface cu ouăle vopsite, cu o mâncare anume, cu haine noi, nici cu iepurașul de paști, ci doar cu Persoana Domnului Isus. Cel rău încearcă să ne distragă atenția de la El către orice altceva, însă fără Isus nu există ”Paște”, așa cum fără Isus nu există nici ”Crăciun”.

Domnul să vă binecuvânteze!!!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Cristos a Înviat!!!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.