Situația medicamentelor se îmbunătățește

Situația medicamentelor se îmbunătățește

Pe 31 ianuarie scriam un articol în care vă prezentam situația disperată a spitalelor din Malawi. În aceea perioadă, 95% din medicamentele care ar fi trebuit să fie disponibile lipseau, și asta în urma unor probleme economice destul de grave.

Marea majoritate a pacienților primeau doar panadol (un fel de aspirină), indiferent de natura problemelor medicale, iar alții erau chiar trimiși înapoi acasă fără nici un fel de ajutor din partea medicilor. Un număr prea mare de oameni au murit în aceea perioadă în urma unor complicații care ar fi putut altfel fi ușor tratate.

Mulți dintre dumneavoastră v-ați rugat pentru această situație, Dumnezeu a ascultat și a lucrat, și astăzi vă anunț că situația medicamentelor se ameliorează. În alte cuvinte, spitalele au început să primească medicamente și cele necesare funcționării normale, iar acum cei bolnavi pot fi ajutați așa cum se cuvine.

Malawi este o țară a lumii a treia, și una dintre cele mai sărace din lume. De multe ori nici măcar lucrurile de bază nu sunt asigurate, și cei care suferă cel mai mult sunt oamenii de rând.

Vă mulțumim pentru rugăciunile înălțate Domnului pentru această problemă, și vă cerem să continuați să ne susțineți în rugăciune, atât pe noi, cât și țara unde locuim.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Situația medicamentelor se îmbunătățește

Bookmark the permalink.

Comments are closed.