Leac pentru SIDA

Leac pentru SIDA

SIDA este o boală transmisă de virusul HIV de la o persoană bolnavă la una sănătoasă, iar toată lumea știe că ea nu are încă leac.

Ei bine, unii spun că au găsit leacul, iar acesta ar fi fost inventat … în Malawi.
E foarte greu de crezut că cineva din una dintre cele mai sărace țări ale lumii ar fi găsit tratamentul împotriva acestei boli care a curmat milioane de vieți până acum. Oameni de știință din întreaga lume studiază și încearcă tot felul de soluții, însă până acum nu s-a descoperit nimic.

În urmă cu ceva vreme vă scriam despre medicamentul care se numește Garanai MW1, medicament descoperit în Malawi în anul 2007 și care, dacă ar fi să dăm crezare statisticilor, ar fi vindecat o mulțime de malawieni precum și străini din întreaga lume.

Recent, o echipă de experți din Zambia au veni în Malawi pentru a studia acest medicament, iar în zilele următoare vom afla mai multe detalii. Știu că în urmă cu câteva luni, guvernul țării a dezmințit orice informație că acest leac este într-adevăr folositor celor infectați cu virusul HIV.

Garani MW1 este un medicament pe bază de plante care ajută sistemul imunitar al celui infecat să lupte împotriva virusului HIV. Remediul a fost descoperit de o studentă la facultatea de medicină.

Deși deocamdată este greu de crezut, totuși cred că ar fi extraordinar dacă acest medicament ar fi dovedit că funcționează. În felul acesta, Malawi ar intra în vizorul lumii, și studenta care a descoperit tratamentul ar deveni erou mondial.

Până una-alta, cel mai bun tratament preventiv este ascultarea de Cuvântul Domnului. În proporție de 90%, SIDA se transmite pe cale sexuală, iar unii purtători intenționat infectează și pe alții. În alte cazuri triste, copiii se nasc purtători de SIDA din pricina mamelor care au trăit o viață imorală, iar în foarte puține cazuri, unii sunt infectați la spitale atunci când echipamentele medicale nu sunt păstrate curate și dezinfectate.

Leac pentru SIDA
Prețul unui flacon: aprox. 15 euro

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Leac pentru SIDA

Bookmark the permalink.

Comments are closed.