Rugați-vă pentru noi!

Rugați-vă pentru noi!

Probabil ați observat că la sfârșitul fiecărui articol de pe acest blog și la sfârșitul fiecărui email pe care îl primiți de la noi (dacă nu primiți încă, vă rog să mă contactați la adresa din stânga paginii) închei cu aceste cuvinte: ”Rugați-vă pentru noi! Rugați-vă pentru Malawi!”

Ei bine, rugăciunea este extrem de importantă și noi am ajuns la punctul în care înțelegem acest lucru într-un mod aparte. Recunosc, la început, banii au fost mai importanți în misiunea noastră, însă Dumnezeu ne-a adus la punctul și la convingerea că rugăciunea este mult mai importantă.

Din această cauză, Dumnezeu ne smerește și ne aduce multe bucurii în inimi atunci când auzim că cineva se roagă pentru noi. Am primit mesaje de la unii dintre cititorii noștrii care ne-au spus că se roagă pentru noi în mod regulat, și acest lucru este ceva foarte măreț și important. Cineva spunea că rugăciunea mișcă Mâna care mișcă lumea. În Dumnezeu, avem totul, de aceea rugăciunile dumneavoastră sunt foarte necesare pentru noi și pentru lucrarea la care Domnul ne-a chemat.

Ieri am fost înștiințat că o biserică întreagă se va ruga astăzi pentru noi la întâlnirea pe care o au frații și surorile, și noi vrem să îi aducem slavă Domnului pentru acest lucru. Mai mult, biserica se va ruga DOAR pentru noi și lucrarea din Malawi și va cere ca Domnul să continue să lucreze și să binecuvânteze! Domnul să îi răsplătească pe acești frați și surori și, bineînțeles, fie ca El să le asculte rugăciunile 🙂

Avem nevoie de rugăciuni, așa cum spunea și Pavel în Epistola a doua către Tesaloniceni. Rugați-vă ca Cuvântul lui Dumnezeu să se răspândească și aici așa cum este răspândit printre dumneavoastră. Rugați-vă ca El să fie proslăvit în Malawi așa cum este proslăvit în bisericile noastre din România. Mai departe, ca și Pavel, și noi avem nevoie de rugăciunile voastre pentru protecție în fața celor care ar vrea să ne facă rău, fie ei oameni sau puteri ale întunericului. Nu toți au credința.

Avem nevoie nu de rugăciuni superficiale, ci de rugăciuni cu credință udate cu lacrimi. Nu doar de rugăciuni ”din când în când”, ci acelea care îl ”sâcâie” pe Dumnezeu. ”Bateți, și vi se va deschide”, nu doar 1 dată, ci oridecâteori e nevoie, 1.000 de ori, 10.000 sau 1 milion de rugăciuni, până când Domnul lucrează.

Încolo, fraţilor, rugaţivă pentru noi ca, Cuvîntul Domnului să se răspîndească şi să fie proslăvit cum este la voi, şi să fim izbăviţi de oamenii nechibzuiţi şi răi; căci nu toţi au credinţa.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Rugați-vă pentru noi!

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Intr-adevar, in Dumnezeu avem totul: "(…) fie lumea, fie viata, fie moartea, fie lucrurile de acum, fie cele viitoare; toate sunt ale voastre, si voi sunteti ai lui Hristos, iar Hristos este al lui Dumnezeu." (1 Corinteni 3:22,23)

Comments are closed