Noutăți!

Noutăți! 

În ultima vreme am fost absent de pe această pagină, însă acesta nu înseamnă că nimic important nu s-a întâmplat în viața și lucrarea noastră!

#1. Design Nou

Pentru început, probabil ați observat că am schimbat puțin design-ul paginii, astfel încât în loc de 3 coloane, acum am doar 2. Motivul principal a fost nenumăratele mesaje nesolicitate pe care le primeam în fiecare zi de pe formularul de contact al lui Google. Mulți dintre dumneavoastră, cititorii, ne-ați contactat de multe ori de pe acest formular (care până acum era în partea stânga-sus), și de aceea nu am putut să îl scot definitiv, însă a trebuit să îl schimb cu unul care îmi protejează adresa de email împotriva spam-urilor.
Noul formular, care acum se află în partea dreaptă, are o secțiune care verifică dacă cel care trimite mesajul este un cititor, sau doar un bot automat. După ce introduceți numele, adresa de email și mesajul, va trebui să mai faceți un pas, și anume să introduceți codul din 5 caractere generat, după care puteți liniștiți să apăsați butonul “Send Message”.

Toate câmpurile sunt obligatorii. În cazul în care codul de siguranță introdus este greșit (sau lipsește), partea respectivă este accentuată cu roșu. Atenție la literele mari și la cele mici.

Noutăți!

Noutăți!

Dacă mesajul a fost transmis cu succes, dumneavoastră veți fi întâmpinați de următorul ecran…:

Noutăți!

… iar noi de următorul: 🙂

Noutăți!
Noutăți!

 Apropo, fiecare astfel de mesaj este o pricină de bucurie și încurajare pentru noi!

————————————————————————————————————————–

#2. Am aplicat pentru înnoirea vizei de misionar

Dacă sunteți la curent cu lucrarea din Malawi (și ar trebui să fiți), atunci probabil știți că luna viitoare, în Februarie, ne va expira viza de misionar cu care avem dreptul să stăm și să facem lucrare aici în Malawi.

Viza se reînnoiește la fiecare 2 ani de zile, iar astăzi, 13 ianuarie, am fost și am depus actele. Dumnezeu ne-a binecuvântat și a fost cu noi, totul a decurs extrem de bine și acum așteptăm ca actele în sine să ne fie trimise acasă.

Noutăți!

PS: Dacă încă nu sunteți la curent cu lucrarea noastră din Malawi, atunci vă punem la dispoziție câteva opțiuni:

1. Vă puteți abona la acest site, în partea din dreapta, sub formularul de contact. Va trebui să vă introduceți adresa de email și să confirmați în emailul pe care îl veți primi automat. Din acel moment, de fiecare dată când noi vom scrie un nou articol aici pe site, dumneavoastră veți primi o înștiințare pe aceea adresă de email.

2. Vă puteți abona la Scrisoarea noastră de Rugăciune. Noi scriem și trimitem lunar câte o Scrisoare de Rugăciune, și astfel veți fi tot timpul la curent lucrarea și nevoile de aici. Pentru aceasta, vă rog să îmi scrieți un mesaj folosind formularul din partea dreaptă.

3. Ne puteți urmări pe Facebook. Dacă sunteți utilizatori ai platformei Facebook, ne găsiți aici: www.facebook.com/ovi.cornea.

————————————————————————————————————————–

#3. Clădirea copiilor orfani din Kachere este aproape gata. Acum am terminat cu construcția în sine, și rămâne să văruiesc exteriorul și interiorul cât de repede.

Noutăți!
————————————————————————————————————————–
#4. Am strâns 45% din banii necesari. Chiar dacă nu este deloc ușor, totuși suntem mulțumitori Domnului pentru că îL vedem cum lucrează și în acest sens. Încetul cu încetul, banii de care avem nevoie vin și credința noastră este întărită. 
Dacă aveți bani în plus, și nu știți ce să faceți cu ei, atunci puteți lua legătura cu noi (folosind tot formularul din dreapta), și eu vă voi da câteva idei bune. Credința noastră, dar și a dumneavoastră, va fi întărită și mai mult.
————————————————————————————————————————–
#5. Ne simțim mult mai bine. Chiar dacă nu v-am informat cu privire la faptul că toată familia am fost puțin bolnavi, vă spun acum că ne simțim mult mai bine. Problema a fost un virus pe care l-am contractat de la altcineva, și care ne-a afectat stomacul la toți 4. Nu am fost la doctor, însă am luat-o mai încet pentru o vreme, și ne-am tratat cu odihnă și ceai. 
———————————————–
Vă mulțumim pentru rugăciunile dumneavoastră și pentru tot ceea ce faceți pentru noi și lucrarea din Malawi!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Noutăți!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.