Timpul pentru exerciții

Timpul pentru exerciții

Ieri, 12 Martie, mi-a fost scos ghipsul din jurul genunchiului, și de acum am înaintea mea câteva săptămâni bune de exerciții.

Tratamentul modern pentru dislocare de genunchi nu recomandă ghipsul, deoarece această perioadă în care articulația stă nemișcată aduce după sine o rigiditate a genunchiului care va trebui remediată separat.

Aici în Malawi, însă, genunchiul mi-a fost pus în ghips, iar acum trebuie să trec peste această rigiditate, înainte de a lucra la întărirea mușchilor care vor ține rotula genunchiului la locul ei.

Timpul pentru exerciții
“Patella” este rotula genunchiului. 

Pentru următoarele 30 de zile voi fi nevoit să iau zilnic medicamente care să controleze durerea din articulație, în timp ce trebuie să îmi întrec limitele în ceea ce privește îndoirea genunchiului. Cu ajutorul Domnului și cu multă muncă din partea mea, sper ca în cel puțin 2 săptămâni să pot să îmi îndoiesc genunchiul în proporție de 100%.

Timpul pentru exerciții

În această perioadă am revenit la cârje, deoarece genunchiul nu îmi este încă destul de stabil.

Doctorul spunea că orice articulație care stă nemișcată pentru 1 săptămână devină rigidă, chiar dacă aceasta este perfect sănătoasă. Tot doctorul mi-a spus că și el a avut o problemă similară cu a mea și a avut nevoie de 8 luni pentru a-și putea îndoi genunchiul total. Eu nu am 8 luni la dispoziție.

Rămâne să vă țin la curent cu ceea ce se întâmplă.

Timpul pentru exerciții
Tablou din incinta spitalului. Isus este “Șeful Echipei Medicale” 

Timpul pentru exerciții

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Timpul pentru exerciții

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Domnul sa fie cu tine,frate Ovi !!!!

Comments are closed