Suport financiar. 6,6%

Suport financiar. 6,6%

Așa cum bine știți, unul din motivele principale pentru care am venit în România pentru această perioadă de timp este ca să strângem un anumit suport financiar lunar, suport care ne va asigura nu doar viața noastră în Malawi, dar și misiunea la care Dumnezeu ne-a chemat.

Vreau pe aceast blog să vă țin la curent cu modul în care Dumnezeu binecuvântează și în acest sens, iar modul în care o voi face va fi simplu și concret. De fiecare dată când Dumnezeu ne va binecuvânta cu biserici sau persoane cu o inimă deschisă pentru lucrare și gata să fie parte cu noi în ceea ce facem acolo, noi vă vom spune la cât am ajuns și cât mai avem de strâns.

Unul din cele mai importante lucruri pentru orice misionar creștin este suportul financiar regulat (lunar, trimestrial, bi-anual sau anual), deoarece acești bani sunt aceia care îi dau misionarului o anumită bază pentru lucrarea pe care o are de făcut. Nu spun că darurile sau suportul financiar “din când în când” nu sunt bune, ba din contră, ele ne ajută să ne îngrijim de multe nevoi speciale care apar pe câmpul de misiune, însă ceea ce vine regulat este așteptat și este planificat conform lucrării și a nevoilor cunoscute.

Pe această pagină vă voi ține la curent cu evoluția suportului nostru financiar regulat pe care îl avem de strâns aici.

Din motive care țin de confidențialitate nu voi putea să divulg numărul de bani, însă voi folosi procentajele pentru a vă da o idee cu privire la unde suntem și cât mai avem de strâns. Păstorul bisericii noastre, fratele Vasile Paul, dar și frații/surorile care se implică activ în lucrarea din Malawi au sau pot avea datele exacte.

Așa cum am scris și în titlu, în acest moment avem 6,6% din totalul pe care trebuie să îl strângem până în luna Decembrie 2014.

Rugați-vă ca Domnul să poarte de grijă în continuare și fie ca Numele Lui să fie glorificat!

Suport financiar. 6,6%

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.