Viză pentru America

Viză pentru America

Astăzi mi-a fost aprobată viza de 10 ani pentru Statele Unite ale Americii, un pas mic, însă important, pentru ceea ce Dumnezeu are în plan pentru viitorul lucrării din Malawi.

Mi-am dorit de mult timp ca să pot vizita America, însă nu a fost ceva care să fie prioritar în viața mea. În 2014 am vrut ceva mai serios să merg, însă am înțeles imediat că nu e voia Domnului și nu este timpul potrivit.

Timpul pregătit de Domnul este în acest an, în 2015, iar perioada va fi de 2 săptămâni. Din această cauză am plecat ieri în capitala țării, Lilongwe, la Ambasada Statelor Unite ale Americii pentru a aplica și a-mi ridica viza. Am știut că este voia lui Dumnezeu și m-am dus știind că El va purta de grijă. Am fost nevoit să petrec noaptea dintre 6 și 7 Mai în Lilongwe, în timp ce am așteptat ca viza în sine să îmi fie aplicată în pașaport.

Viză pentru America

La invitația unui frate păstor, voi merge să vizitez două biserici baptiste care sponsorizează și sunt partenere cu noi în lucrarea din Malawi. Vorbim despre niște frați și surori care și-au predat inimile și buzunarele pentru această lucrare, și asta în condițiile în care nu m-au văzut personal niciodată. Acum este timpul să mă vadă și să mă audă prezentând lucrarea, nevoile și planurile pentru viitor.

Dacă va fi cu voia Domnului, voi face o astfel de vizită în fiecare an de acum încolo, iar dorința și rugăciunea noastră este ca totul să fie pentru gloria lui Dumnezeu și pentru ca Evanghelia să ajungă în locuri unde nu a ajuns până acum.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.