Cadou din partea familiei păstorului…din nou!

Cadou din partea familiei păstorului...din nou!

Astăzi am fost în Kachere pentru a duce niște ajutoare pentru văduvele din biserica noastră de acolo. Am început această lucrare în urmă cu aprox. 2 ani, și de atunci încercăm ca să ajutăm cel puțin câte 2 surori văduve în fiecare lună.

Această parte a misiunii este normală acum pentru noi, însă ceea ce nu e așa de normal este ca noi să primim ceva din partea oamenilor printre care lucrăm. Spun că nu este normal nu din cauza faptului că ei ar fi egoiști, ci pur și simplu pentru că știu că nu au. Totuși, generozitatea unui creștin nu stă în cât de mult are, ci într-o inimă schimbată de Dumnezeu.

Precum și în alți ani, și acum familia fratelui Joseph Mtambo, păstorul bisericii din Kachere, ne-a făcut un cadou impresionant. Într-un an în care multe recolte au fost afectate de către ciclonul Bansi, iată că unii oameni continuă să fie binecuvântați peste măsură. Familia Mtambo este doar un exemplu. Atât păstorul, cât și soția lui, sunt implicați full-time în lucrare. Fratele Joseph păstorește biserica iar în lucrarea cu copiii este implicat ca și supraveghetor. Sora Mtambo conduce corul de femei în biserică și este bucătăreasa-șefă în cadrul orfelinatului.

Cadoul oferit familei noastre constă într-un sac de porumb și unul de orez. Salariul minim în Malawi este de aproximativ 165 lei/lună. Valoarea pe piață a celor doi saci este de aprox. 190 lei! Cred că vă puteți da seama ce înseamnă un astfel de cadou pentru o familie într-un sat din inima țării, însă iată că familia Mtambo fac acest lucru în fiecare an. Motivul? Recunoștință pentru ceea ce facem în Kachere și față de Dumnezeu pentru binecuvântările revărsate peste ei. Nu pot să nu fiu smerit când văd asemenea gesturi, însă știu că nimic nu e datorită mie.

Știu că, în primul rând, Dumnezeu merită toată gloria și slava. Fără El, fără lucrarea lui Isus de pe cruce, fără viața veșnică primită în dar, nimic din tot ceea ce facem aici nu ar face sens.

În al doilea rând, acești doi saci vă aparțin vouă, sponsorilor noștri financiari și în rugăciune. Singuri nu am putea să facem nimic, și Dumnezeu v-a ales și v-a chemat să fiți parteneri cu noi în misiunea din Malawi. Dați-mi voie să vă transmit mai departe recunoștința familiei Mtambo.

Vă mulțumim pentru că sunteți parte a lucrării din Malawi.

Cadou din partea familiei păstorului...din nou!

Cadou din partea familiei păstorului...din nou!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Marcu Vasile Marian

    Domnul sa va întărească și sa va de-a putere de biruință în aceasta lucrare.

Comments are closed