Lines a fost ”adoptată”

Lines a fost ”adoptată”

Deși pentru aproape 1 săptămână această pagină nu a fost disponibilă, iată că Dumnezeu a continuat să lucreze și o soră din Baia Mare s-a decis să adopte o fetiță, pe Lines Chipengule.

Pe Lines am vizitat-o în 12 august anul acesta, ea fiind defapt ultimul copil orfan vizitat. Deși vă spuneam că tot satul Kachere este destul de împrăștiat, casa unde Lines stă este exagerat de departe, astfel încât ei îi trebuie cam 1 oră să vină – și face lucrul acesta în fiecare zi a săptămânii. Lines are 10 ani, și a trebuit și ea să întrerupă școala din pricina lipsei de bani. Anul acesta, însă, Dumnezeu ne-a dat cele necesare pentru a o trimite și pe ea din nou la școală, iar lucrul acesta i-a adus multă fericire.

Împreună cu o mătușă, Lines stă într-o casă săracă și duc lipsă în fiecare zi chiar și de cele mai importante necesități: mâncare, săpun etc. De când Lines mănâncă la noi, am înțeles că familiei îi este mult mai ușor pentru că de multe ori mătușa ei nu mai face deloc de mâncare la prânz, ceea ce o ajută să economisească chiar dacă rămâne flămândă. Nu este o situație ușoară deloc, de aceea vă îndemn să o susțineți pe Lines și pe mătușa ei în rugăciune.

Lines a fost ”adoptată”

Lines a fost ”adoptată”
Lines în timp ce spăla vasele cu … apă și nisip

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Lines a fost ”adoptată”

Bookmark the permalink.

Comments are closed.