Repararea fântânii

Repararea fântânii

În urmă cu câteva săptămâni, într-o scrisoare de rugăciune, vă spuneam că fântâna din satul Kachere este stricată, și atunci vă îndemnam să aduceți acest lucru înaintea lui Dumnezeu, pentru că aveam nevoie de fonduri pentru a o repara. Acum iată că Dumnezeu ne-a trimis banii necesari și astăzi am început lucrările de reparație.

Problema cu această fântână este că ea este mai adâncă decât țeava prin care apa urcă în sus. Brațul metalic care împinge apa prin țeavă este mai lung decât aceasta, iar în felul acesta niciodată nu se face destulă presiune pentru ca apa să poată urca cei aprox. 30 metri. Mai mult, câteva țevi au fost crăpate, unele bucăți al brațului metalic s-au rupt și câteva garnituri de cauciuc au fost roase odată cu trecerea timpului.

Repararea fântânii
Ajutoarele noastre 🙂

Repararea fântânii

Oamenii din sat nu știu și nu sunt în stare să facă o astfel de reparație care, oricum, este destul de costisitoare, prețul total ajungând undeva la 200 – 250 de euro.

Astăzi de la ora 6 dimineața am fost în sat și am reușit să punem toate lucrurile la punct. Spre final, însă, dintr-o greșeală, una din garnituri s-a rupt și am fost nevoiți să amânăm totul pentru data viitoare. Garnitura aceasta nu costă mult, însă nu se găsește nicăieri în apropiere, decât aici în oraș, iar datorită crizei de carburanți am luat decizia să o cumpăr și să o duc doar Joi, atunci când trebuie să merg oricum la Studiu Biblic.

Repararea fântânii

Repararea fântânii

Repararea fântânii

Dăm slavă Domnului pentru tot progresul de care am avut parte și nădăjduim că începând de Joi, satul Kachere va avea iarăși o fântână funcționabilă. Vă reamintesc că scopul nostru principal este să fim o mărturie bună, iar oamenii satului să vadă creștinismul nostru în acțiune, nu doar în cuvinte. Eu mă rog ca acest lucru să ne deschidă o ușă către inimile acestor oameni, și Domnul să fie glorificat prin pocăința lor.

Repararea fântânii

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Repararea fântânii

Bookmark the permalink.

Comments are closed.