Stanley & Doreen

Numele traducătorului și co-lucrătorului meu aici în Malawi este Stanley Thawe, un tânăr care a lucrat cu misiunea de aici mai bine de 10 ani deja. El este un băiat credincios Domnului și lucrării noastre și pot liniștit să spun că fără el, lucrarea noastră de aici ar fi fost mult mai mică.

Într-una din duminicile trecute, el și soția lui, Doreen (a se pronunța ”Dorin”), au cântat un duet în biserica baptistă ”Speranța” din Muheriwa. Malawienii nu prea cântă dueturi, trio-uri sau solo-uri, pentru că nu este parte din cultura lor. Totuși, cred că Stanley și Doreen au voci foarte bune, și se armonizează aproape perfect, mai ales că ei nu folosesc și nu au folosit niciodată nici un instrument muzical, și nici nu știu citi partiturile.


Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Stanley & Doreen

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Toata gloria si onoarea sa fie a Domnului nostru caci merita, iar toti care Il slujesc cu credinciosie vor fi rasplatiti de El si aici pe pamant dar mult mai mult sus in vesnicie unde vor primi rasplatiri de nedescris.Fiti binecuvantati de El in toate si El sa va poarte mai departe de grija in toate nevoile voastre si sa va umple inima de pace si bucurie ramanand in voia Lui.Cu adanca pretuire un frate care a aflat recent de lucrarea voastra si a inceput si sper ca voi continua sa ma rog pentru voi. Dan din Iasi.

Comments are closed