Știri noi: fratele Chigwenembe

Știri noi: fratele Chigwenembe

Așa cum știți, fratele Chigwenembe din Kachere a fost rănit în urmă cu câteva zile, după ce un bărbat pus pe rele l-a atacat cu o mașetă. Acesta l-a lovit pe fratele nostru direct în față cu lama cuțitului, iar tăietură a fost mare și adâncă, i-a afectat ochiul și i-a distrus 5 dinți.

Ei bine, astăzi vă spun că fratele Omega Chigwenembe a fost dus la 65 km distanță, la spitalul Regina Elisabeta din Blantyre, unde a fost operat și cusut. Fratele s-a întors astăzi din Blantyre și a venit să ne viziteze.

M-am bucurat să îl văd mai bine, și m-am bucurat și mai mult să văd că ochiul a fost salvat, deși doctorii spun că s-ar putea să trebuiască să intervină în locul respectiv din cauza unei posibile infecții. Fratelui i-au fost prescrise niște medicamente care ar trebui să îl ajute și să combată infecția, însă în caz contrar, el va trebui să fie supus unei alte operații.

Fratele vă mulțumește pentru rugăciuni și vă îndeamnă să îl susțineți în continuare în rugăciune, pentru ca să nu fie nevoie de o altă operație care îi va pune în pericol vederea.

Mai multe detalii despre accident aici: Fratele Chigwenembe atacat și rănit

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Știri noi: fratele Chigwenembe

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Domnul Isus sa sa-i dea sanatate deplina !

Comments are closed