Papuci pentru orfani

Papuci pentru orfani

Astăzi am adus puțină bucurie în viețile copiilor orfani din Kachere, deoarece le-am dus papuci noi, pentru care s-au bucurat mult. Ultima dată când le-am dus papuci a fost anul trecut, în Septembrie, iar de atunci mulți dintre ei au reușit să îi rupă sau să îi piardă.

Papucii de aici nu sunt de o calitate prea bună, aproape toți sunt făcuți în China, însă noi încercăm să cumpărăm oridecâteori avem posibilitatea.

De data aceasta, un frate scump din România s-a lăsat călăuzit de Domnul și, printr-o lucrare minunată, a reușit să strângă o sumă frumoasă de bani și astfel 25 de copii orfani uitați de lume, dintr-un sat uitat de lume, dintr-o țară uitată de lume, L-au slăvit azi pe Domnul pentru modul în care El le poartă de grijă.

Dorim pe această cale să vă mulțumim fiecăruia dintre dumneavoastră care sunteți parte a acestei lucrări. Prin rugăciunile dumneavoastră, prin suportul financiar lunar sau prin cadourile pe care le trimiteți, faceți această lucrare posibilă. Mulțumim Domnului pentru că El v-a ales să fiți co-lucrători cu noi în misiunea din Malawi și ne rugăm ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească.

Papuci pentru orfani

Papuci pentru orfani

Papuci pentru orfani

Papuci pentru orfani

Din păcate, nu toți orfanii și-au putut ridica papucii, și acest lucru nu pentru că nu am fi avut destule perechi, ci pentru că măsurătorile au fost făcute în mod greșit, iar mulți papuci au fost prea mari. Orfanii locuiesc în sat, iar papucii îi cumpărăm din orașul Zomba, și nu putem să îi aducem pe toți pentru a îi lăsa să probeze. Data trecută când le-am cumpărat papuci, fratele păstor Mtambo a măsurat numărul fiecărui copil folosind câte un băț. Astfel, Stanley s-a dus în piață cu aproximativ 20 de bețe de diferite lungimi și a căutat papuci în care bețele să intre ușor. Această modalitate este oarecum complicată, și ne-am gândit că poate va fi mai ușor folosind un metru, însă se pare că ne-am înșelat, deoarece măsurătorile de pe hârtie nu mai corespund cu papucii pe care i-am cumpărat.

În zilele care urmează vom schimba toți papucii care sunt prea mari, și sper ca de această dată să reușim să luăm ceva bun.

Pe această cale doresc să vă întreb dacă știți o modalitate bună, sigură și ieftină pe care să o putem folosi de fiecare dată când vrem să cumpărăm papuci copiilor?

La urma urmelor, TIA (This is Africa – vorba unui cântec) și dacă va fi nevoie, vom continua să folosim metoda ”bățului rupt”. 🙂

Papuci pentru orfani

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Papuci pentru orfani

Bookmark the permalink.

Comments are closed.