Am primit un iMac

Am primit un iMac

Vă spuneam în urmă cu ceva vreme că din când în când mai fac reparații la calculatoarele prietenilor noștri de aici din Malawi, iar ieri am instalat Skype și Yahoo Messenger pe un laptop, iar drept răsplată am primit un … iMac.

Calculatorul este un model fabricat în anul 2001 de către compania Apple, iar persoana care mi l-a dat nu știe să îl repare sau să îl folosească. Este un model ”all-in-one”, adică toate componentele sunt integrate în monitor: placa de bază, memoria ram, hardul, procesorul, unitatea de disc, etc.

Calculatorul nu pornește, probabil din cauza hard disk-ului care este stricat, iar în zilele acestea intenționez să îl repar pentru că l-am putea folosi în biroul lui Stanley, la lucrarea de traducere a materialelor din engleză în chichewa.

iMac-ul are următoarele specificații:

Procesor: 500 Mhz
RAM: 128 MB
Video: 64 MB
HDD: 20 GB
Sistem de operare: MacOS 9

Deși caracteristicile de mai sus nu sunt nici pe departe satisfăcătoare nevoilor de astăzi, totuși cred că va face față cu bine editărilor de documente în Word. Pe de altă parte, pentru mine acest calculator este ca o piesă antică, pe care vreau să o repar pentru că este … Apple! Sunt un fan al acestor produse, pentru că sunt făcute extrem de bine, sunt stabile și chiar după 12 ani încă arată destul de bine!

Am primit un iMac
Am primit un iMac

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Am primit un iMac

Bookmark the permalink.

Comments are closed.